Links

WadEvents Terschelling

Restaurant Wigwam werkt veel samen met evenementenbureau WadEvents Terschelling. Deze partij is een full service evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van events op Terschelling. Wilt u een leuk bedrijfsuitje op Terschelling organiseren? Neem dan eens contact op met Evenementenbureau Terschelling. Bij hen vindt u bedrijfsuitjes in verschillende soorten en maten.

Tijdens uw bedrijfsuitje met daarin typische Terschellinger aspecten kunt u ons prachtige eiland ontdekken. Een bedrijfsuitje kan bijvoorbeeld sportief, uniek, spannend, actief, exclusief en creatief zijn. U kunt hier ook specifieke activiteiten vinden zoals (strand)zeilen, GPS tocht, paintball, blokarten op het strand, of diverse workshops.

Wilt u een leuk, gezellig en onvergetelijk bedrijfsuitje op het Waddeneiland Terschelling organiseren? Maak eens kennis met WadEvents Terschelling!

Restaurant Storm – Terschelling

Restaurant Storm op Terschelling wordt gekenmerkt door een gezellige eilander sfeer. Het restaurant beschikt over een warme inrichting in hout en staal biedt u de omgeving om te genieten van de eilander keuken. In de keuken werken wij zoveel mogelijk met lokale producten. Hoe kan dat ook anders op een eiland wat voorziet in verse vis, eilander kooieend, en het mooiste lamsvlees.

Restaurant Storm is in 2011 door restaurantgids IENS beoordeeld als beste restaurant van Friesland! Bezoek de website van Restaurant Storm op Terschelling.

Vissen op Terschelling

De complete website over vissen op Terschelling. Het laatste visnieuws, visarrangementen en verhuur van vismateriaal! Bezoek de website van Vissen Terschelling.